Klanken     concert
aandacht voor jezelf 

Workshops


Interactief aan de slag met klank.

Ervaren is de beste leerschool, dat levert een dieper weten op. Daarom hebben we een aantal workshops samengesteld om u een onvergetelijke ervaring te laten beleven.

Native fluit maken

Maak zelf je eigen native flute van bamboe. Leer hoe je de fluit kunt bespelen en ervaar de oerklanken van dit instrument

Helen doe je zelf!

Waarom voel je je na een ziekte nooit meer 'de oude'? Ervaar dat er een groot verschil is tussen helen en genezen. In deze workshop leer je door middel van gemakkelijk uit te voeren opdrachten wat helen is en leer je stap voor stap hoe ook jij je eigen zelf helend vermogen aan kunt spreken om je zelf te kunnen helen.

Geluk(t)

Er zijn zoveel boeken geschreven en verkocht over geluk, maar waarom zijn wij dan niet gelukkiger geworden? Het lijkt wel of de mens steeds ongelukkiger wordt en dat is niet nodig. Tijdens deze workshops leer je door middel van gemakkelijk uit te voeren opdrachten wat geluk is en leer je stap voor stap hoe ook jij gelukkiger kunt worden. Iedere workshop wordt afgesloten met een ontspannend klankenconcert.

Opbellen
E-mail