Klanken     concert
aandacht voor jezelf 

Wie zijn wij?

Ingrid Hütten

Ingrid is in 1998 afgestudeerd als docent piano aan het conservatorium in Zwolle. In 2007 studeerde zij af als muziek docent aan het conservatorium in Groningen. Zij geeft al meer dan 30 jaar pianoles en heeft op het VO lesgegeven.

Ingrid heeft veel trainingen als sopraan gehad van o.a. Dinie Buis, docente aan het Conservatorium te Zwolle. Ook volgde zij  ‘Estyl voicetraining system’ bij Alberto ter Doest.

Sinds 2009 is zij zeer intensief met de harp bezig, zij geeft les en componeert veel voor dit instrument, o.a. een eigen lesmethode, die uitgegeven is door DMP Antwerpen. Als harpiste speelt zij recitals, op bruiloften, afscheidsdiensten en in het Fries Symfonie Orkest.

Erna Hoogterp

Erna was jarenlang eigenaresse van een allround muziekwinkel. Hierdoor kwam zij in aanraking met een grote diversiteit aan muziekinstrumenten, waarbij de meeste instrumenten ook bespeeld c.q. gerepareerd moesten kunnen worden. Hierdoor kreeg ze een fascinatie voor klank. 

Daarna was zij sound engineer in een muziekstudio. Hier kon zij, als een dirigent voor een orkest, de klankkleur, volume en de positie van de instrumenten neerzetten, zodat er een prachtig klankpalet ontstond. Ieder instrument kon door klankbewerking zo optimaal mogelijk klinken.

Haar echtgenoot is ook zeer muzikaal, waardoor zij een thuis bieden aan meer dan 120 verschillende muziekinstrumenten. In een zoektocht naar de oorsprong van de muziek kwam zij in aanraking met vele muziekinstrumenten en raakte gefascineerd door de oerklanken die je tot in het diepste kunnen raken.

Humphrey Isselt

Humphrey werd geboren in Suriname, maar kwam al op jonge leeftijd naar Nederland. Al vanaf het moment dat hij een kleuter was helpt hij anderen met levensvragen. Hij is auteur van zeven boeken over persoonlijke groei en ontwikkeling. Zijn passie is om mensen te helpen om hun eigen unieke kracht te herkennen.

Muziek heeft altijd al een grote rol gespeeld in zijn leven. Humphrey speelde en zong in diverse bands, hij inspireerde daarbij anderen door zijn pure manier van spelen. Hij is een percussionist pur sang en weet als geen ander hoe klank je diep kan raken.

Humphrey bespeelt geen muziekinstrument, hij is één met het instrument.

 Sietze Haarsma

Sietze groeide op tussen de muziekinstrumenten, omdat zijn ouders een muziekwinkel hadden. Muziek werd hem dan ook met de paplepel ingegoten. Zijn muzikale talent werd al op jonge leeftijd ontdekt en ontwikkelde zich hierdoor snel.

Hij weet al vanaf zijn kleuterjaren mensen te betoveren met zijn spel. Hij speelde in diverse bands, maar trad ook veel solo op.

Als muziek producer schreef hij vele liedjes voor de radio, maar hij componeerde ook muzikale werken voor orkest. Het liefste speelt hij improviserend, waardoor alles wat hij ten gehore brengt uniek is.

 

Opbellen
E-mail