Klanken     concert
aandacht voor jezelf 

Cursussen (klankbeleving) 


Werken met klankschalen

Neem je eigen klankschaal mee (niet noodzakelijk) en leer hoe je de helende klanken kunt toepassen op jezelf of je familie en vrienden. De avond wordt afgesloten met een klankenconcert.

Ontspannen

Leer jezelf ontspannen met klank. Eenmalige cursus avond, die afgesloten wordt met een klein klankenconcert. Je wilt genieten, actief ontspannen, lachen, verbinden met je zelf en anderen, creatief, intuïtief met een kinderlijke verbazing als jij de mogelijkheden in jezelf ontdekt. Vandaag leer je werken met klank. Een unieke manier om alle stress en zorgen van de afgelopen tijd achter je te laten en bij te tanken.

Stroming en klank

Onze wereld draait snel, door de ‘communicatiedruk’ wordt er steeds meer en steeds sneller een reactie van ons verwacht. Wij zijn druk in ons hoofd met wat er allemaal moet gebeuren, daarom zijn wij vaak niet meer ‘hier’. Tijdens deze avond leren wij ervaren dat ‘hier’ zijn heerlijk is. Je voelt je lijf weer verbinding met jezelf maken en alles gaat weer stromen. Je komt weer tot leven!

Vertrouwen

In deze snel veranderende en verhardende wereld is het moeilijk om vertrouwen te houden. Vertrouwen in de toekomst, vertrouwen dat je geld kunt blijven verdienen, vertrouwen dat alles goed komt. Tijdens deze klankbeleving voel je dat de onzekerheid die je ervaart niet nodig is, je leert om los te laten en wellicht ontdek je je eigen kracht in de klanken.

Opbellen
E-mail