Klanken     concert
aandacht voor jezelf 

Helingsessie (op afspraak)

Bij een helingsessie wordt na een intake gesprek speciaal voor jou een sessie samengesteld. Medicinale stemvorken (fonoforese) kunnen worden gebruikt om op een nog dieper niveau jou te helen.

Heling sessie met klank

Bij een heling sessie wordt speciaal voor jouw kleine groep een klankensessie samengesteld die jullie helpen om de dingen die op dat moment in je leven spelen aan te pakken. De chakra’s gaan weer openstaan en worden in balans gebracht, zodat alles optimaal gaat stromen.

Individuele heling sessie

Bij een heling sessie wordt speciaal voor jou een klankensessie samengesteld die jou helpt om de dingen die op dit moment in je leven spelen aan te pakken. Je chakra’s gaan weer openstaan en worden in balans gebracht, zodat alles optimaal gaat stromen.

Individueel gong bad

Dompel jezelf onder in een golf van geluid. Laat jezelf overspoelen door de klank. Een voortdurende massage met geluid en trilling, waardoor je lichaam, geest en de ziel de hoogst mogelijke resonantie bereikt. Speciaal op jouw afgestemd. De gong kan aanzwellend luid klinken, waarbij je ondergedompeld wordt in klank. Maar dit wordt afgewisseld met zachte klanken.

Door met strijkers over de gong te gaan hoor je een walvisachtige klank. Je ervaart het alsof je diep in de zee drijft, terug bij je oorsprong. Dit bijzondere en zachte klankenspel laat je volledig ontspannen en wegdrijven.

Trager sessie

Trager is een prettige en effectieve vorm van bewegingseducatie die gericht is op ontspanning en grotere beweeglijkheid. Trager gaat uit van de eenheid van lichaam en geest. Door zachte, ritmische bewegingen en aandachtige aanraking leer je dieper ontspannen en vrijer te bewegen.

Goed voor spanning gerelateerde klachten. Rug- nek en schouderklachten. Bij fysieke beperkingen na trauma. Bij fysieke klachten en beperkingen door aandoeningen als Parkinson of MS. Als je meer bewegingsvrijheid en balans wilt ervaren

Opbellen
E-mail