Klanken     concert
aandacht voor jezelf 

Kinderen en klank

 Het ongeboren kind

Na de zwangerschapsgymnastiek of gewoon met een groep vriendinnen spelen wij voor u en uw ongeboren kind. Heerlijk ontspannend liggend wegdromen op de klanken van oer instrumenten en hiermee al de verbinding met je baby maken.

Baby concert

Babyconcertjes zijn bedoeld voor de allerkleinsten (0-2) en hun ouder(s). Wij geven een concert van 30-40 minuten met onze instrumenten.

Het geeft niet als de baby´s niet helemaal stil kunnen zijn tijdens het concert. Een ideale manier om je baby kennis te laten maken met de gerust stellende oerklanken van muziek en voor de ouders om heerlijk naar een klankconcert te kunnen luisteren.

Hummel concert

concerten met live gespeelde en gezongen muziek zorgen voor indrukwekkende momenten voor zowel baby's, dreumesen, peuters, kleuters, alsook hun begeleiders. De frequenties van de klanken geven een diepe verwondering bij de allerkleinsten. De kinderen hoeven niet stil te zitten en kunnen zelfs tegen een instrument aan kruipen en de trillingen van de klank voelen.

Kind en leren

Een kind leert beter als hij naar (klassieke) muziek heeft geluisterd. Muziek zorgt voor een positieve ontwikkeling in de hersenen. Muziek maakt alert en aandachtig, maar geeft tegelijkertijd ook rust en ruimte. Na een klankconcert zijn kinderen beter in staat lesstof op te nemen en gemotiveerder om lessen te volgen. Wij verzorgen in overleg een concertje met klank en muziek, waarna indien gewenst de kinderen ook zelf nog instrumenten mogen bespelen.

Opbellen
E-mail